Om våra tjänster

För konsulter & konsulterchefer

Vi hjälper dig till attraktiva tjänster inom bland annat IT och Telekom. Vi har ramavtal med många stora företag som Telenor och Ericsson. Vi anstränger oss lite mer och hjälper till med boendefrågor mm. när du vill etablera dig i samma ort som våra kunder. Vi tar också hänsyn till om du föredrar att jobba på distans eller delvis på distans (hybrid). Våra kunder finns främst i mellersta och södra Sverige, men håller även på att eteblera oss i bland annat Göteborg. Men vi kan även förmedla uppdrag i utomlands och andra regioner vi inte har kontor i ännu, via våra samarbetspartners.

Våra modeller

Anställd

För dig som vill ha traditionell anställning så anställs du av Expertpoolen (Densitech Technology AB). Som anställd får du tillgång till förmånliga försäkringar, tjänstepension och lönen kommer i vanlig ordning på kontot vid varje månadsslut.

Eget bolag

Många av Expertpoolens konsulter jobbar via egna bolag. När du väljer denna modellen så får du en betydligt högre intäktsbehållning och du hanterar dina egna kostnader. Expertpoolen kan hjälpa till med råd hur du startar eget bolag, som enskild firma eller aktiebolag. Hjälpen kan inkluderar hela processen, från registrering av bolaget tills dess att du står på egna ben och hanterar fakturering och löneutbetalning.

Partner / Konsultchef

Vill du som konsultchef förmedla resurser så skrivs ett samarbetsavtal. Expertpoolen har flera underkonsulter och vi uppmuntrar till detta. Tillsammans blir vi starkare!

För företag & slutkunder

För dig som letar efter experter till ditt eget team eller projekt, eller letar kompetens till en av dina egna kunder; Vi hjälper dig att komma i kontakt med de attraktivaste experterna inom bland annat IT och Telekom i hela Sverige och Norden. I Expertpoolen får du tillgång till kompetenta och effektiva konsulter / team i olika branscher till ett rimligt pris.

Som företag kan du registrera dig och lägga upp egna uppdrag, ta kontakt med lediga konsulter och även ansluta dig själv och dina medarbetares tjänster till vårt konsultnätverk så ni kan komma i kontakt med andra köpare.

Här får du en långsiktig relation med en partner som hjälper dig uppnå dina mål och förverkliga dina drömmar. Vill du veta mer? Var inte rädd at ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Image describing the chain of consultants